Product update: Nieuwe features, verbeterde matching & extra functionaliteiten

Lees het artikel :

Dealsuite 2.0 werd in september vorig jaar geïntroduceerd. Sindsdien hebben we continu nieuwe updates uitgebracht voor het platform. Focus is essentieel bij het doorvoeren van verbeteringen. Onze focus is en blijft sinds dag 1 hetzelfde: M&A professionals helpen met meer (relevante) dealflow. Daarom presenteren we enkele nieuwe features die het productteam samen met ons feedbackpanel heeft uitgebracht.

Vind geïnteresseerde partijen, wek interesse en sluit (proprietary) deals met de Dealsuite Netwerk Directory

Dealsuite is een matchingplatform dat kopers en verkopers verbindt. Tot nu toe was dit alleen mogelijk voor deals die daadwerkelijk op de markt waren. Het netwerktabblad maakt het nu mogelijk om eerder in het dealproces met elkaar in contact te komen.

NL directory

Via het netwerktabblad heeft u exclusief toegang tot potentiële dealpartners zelfs voordat een deal op de markt is. Maak gebruik van de intelligente zoekoptie waarmee u een shortlist van mogelijke kandidaten kunt opstellen op basis van investeringscriteria zoals land/regio, sector(en), omzet, groeipercentage, winstgevendheid, aandelenbelang, enz. Bekijk snel de netwerkzoekfunctie en ontdek wat de Dealsuite Directory u te bieden heeft.

Verbeterde matching en relevantie


Bij Dealsuite draait alles om relevante dealflow. Daarom hebben we de volgende upgrades uitgevoerd om ons matching-algoritme te verbeteren:

Nieuwe M&A-brancheclassificatie
Ons classificatiesysteem is geoptimaliseerd voor fusies en overnames. De brancheclassificatie is een van de belangrijkste variabelen voor het matchen van M&A-kansen op ons platform. Door onze brancheclassificatie uit te breiden van 13 naar 292 is de relevantie van elke gematchte deal aanzienlijk toegenomen. Bovendien is het nu mogelijk om de brancheclassificatie eenvoudig aan te passen op basis van feedback van gebruikers en toekomstige inzichten. Lees hier meer over onze nieuwe M&A-brancheclassificatie.

Financiële gegevens
Financiële gegevens zijn een van de belangrijkste bouwstenen van ons matching-algoritme. Door naast omzet en EBITDA ook CAGR als matching-variabele toe te voegen, kunnen we nu matchen op historische prestaties en groei.

NL financial data

Verdienmodellen
Het bedrijfsmodel is een belangrijke onderscheidende factor bij het bepalen van de relevantie van een deal. Dealsuite heeft een uitgebreid overzicht gemaakt van ‘verdienmodellen’ die u kunt koppelen aan een deal, of waar u op kunt filteren in uw voorkeuren. Zo ontvangt u relevantere deals in uw inbox en haalt u nog meer uit het Dealsuite-platform. Voorbeelden zijn abonnementen, pay-per-view, advertenties, SaaS, enz.

NL revenue model

Frisse nieuwe look

Vorig jaar werd de platforminterface al geüpdatet. Inmiddels zijn ook alle publieke pagina's volledig vernieuwd. De look past nu perfect bij onze missie. Neem snel een kijkje op onze nieuwe en verbeterde website.

Dealsuite gelooft in de kracht van data en technologie om M&A-professionals te helpen meer deals te doen. We updaten ons product voortdurend om aan uw behoeften te voldoen. Als u vragen of suggesties heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met info@dealsuite.com.

Corstiaan Hesselink
CTO

New call-to-action

Gerelateerde artikelen